Немає холодної води чи трапилась аварія? Куди звертатися?

0

Аварійна служба, до якої потрібно звертатись у разі виникнення аварії або за відсутності холодної води, працює цілодобово. Контактні номери: 15-81 або 044 200 73 01.

Коли починаються аварійні роботи, Київводоканал завжди повідомляє про це відразу як вони почались, про планові роботи попереджають заздалегідь. Інформацію можна знайти на сайті (розділ “Медіа-центр”, далі “Планові та аварійні відключення” або “Новини”), на сторінці у Facebook та у оголошеннях на самих будинках.

Якщо немає оголошення про відключення постачання води та вашого будинку немає у списку адрес, які відключатимуть через аварійні або планові ремонтні роботи, імовірно вони проводяться всередині будинку саме на вашому стояку.

У такому разі, вам потрібно звернутись до ЖЕК або ОСББ (керуюча компанія вашого будинку) із заявкою про відсутність постачання холодної води. Вказати ваші дані та детальну адресу із номером під’їзду, поверху та квартири. Вас повідомлять хто прийняв заявку та згодом перетелефонують та повідомлять причину відсутності води, на якій стадії та ким виконується ліквідація та коли водопостачання відновиться.

У разі відсутності інформації у ЖЕК або ОСББ (керуюча компанія вашого будинку), звертайтесь до аварійної служби Київводоканалу. Контактні номери телефонів: 044 200 73 01 або 15-81.

Зверніть увагу, що Київводоканал не має стосунку до робіт всередині будинків, а несе відповідальність лише за мережі у дворах на вулицях та магістральні.

У разі зникнення і гарячої і холодної води, імовірною причиною може бути аварія у будинку. Зателефонуйте 15-57 або 044 486 17 93 - гаряча лінія Центральної диспетчерської служби ЖКГ КМДА, до ЖЕКу або ОСББ, або ж 044 205 73 37 - контактний центр Києва.

У разі витоку води на вулиці, потрібно терміново зателефонувати до аварійної служби Водоканалу за номерами: 15-81 або 044 200 73 01.

Зверніть увагу, що “Київводоканал” постачає лише холодну воду та надає послуги водовідведення.

Постачанням гарячої води займається “Київтеплоенерго”. Контактні телефони: 15-17 або 044 247 40 40.

Коментарі 0

Залишити коментар