Як отримати знижку на рахунок від "Нафтогазу"

0

Платіжки за газ та тепло, спожиті у жовтні, вже сформовані, їх можна отримати як у паперовому вигляді так і у електронному. Можна отримати знижку оплачуючи послуги на сайті постачальника.

Національне акціонерне товариство “Нафтогаз” нагадало варіанти оплати квитанцій та розповіло деталі про можливість отримання знижки.

Платіжки формуються 10-12 числа щомісяця, де розрахована сума, яка розраховується з даних, які передають з облгазів. Оператори газорозподільної мережі отримують показники газу від споживачів.

Як можна отримати платіжки? На сайті my.gas.ua, у особистому кабінеті, через чат-ботів GASUA у Telegram або Viber, за допомогою електронної пошти, або ж “Укрпошти” (друкований варіант рахунку, який приходить за адресою після 20го числа) або ж через термінали самообслуговування EasyPay можна надрукувати платіжку.

Як можна сплатити? На сайті my.gas.ua, у особистому кабінеті, через чат-ботів GASUA у Telegram або Viber, за допомогою платіжних систем Portmone, LiqPay, EasyPay, iPay або ж на сайтах банків та через термінали самообслуговування. Також це можливо зробити у відділеннях пошти або банків.

Якщо ж оплачувати послуги на сайті my.gas.ua, у особистому кабінеті або ж через чат-ботів GASUA у Telegram або Viber до 15 числа поточного місяця, то можна отримати знижку у 1%, яка буде зарахована наступного місяця.

Коментарі 0

Залишити коментар