Ukraine National Day на виставці Expo-2020 у Дубаї

0

Сьогодні у Дубаї на виставці Expo-2020 у Дубаї Ukraine National Day (Національний день України). Участь прийматимуть офіційні та ділові делегації України та ОАЕ. До слова, Україна - одна із перших проводить святкування.

Всесвітня виставка проводить святкування національних днів країн, які беруть участь у Expo 2020 Dubai. У рамках цих святкувань країни демонструють свої здобутки та представляють можливості для співпраці.

По завершенню офіційної частини, для делегації Об’єднаних Арабських Еміратів та України відбудеться екскурсія по павільйону, також ближче до вечора Національний академічний оркестр народних інструментів України проведе інноваційний виступ із участю робота-диригента. Також вечором відбудеться проекційне шоу “українські мотиви у сучасній інтерпретації” на куполі 360 в Al Wasl Plaza.

Виставка Expo 2020 Dubai, у Dubai Exhibition Centre, яка почалась 1 жовтня і триватиме до 31 березня, було перенесено на цей рік через пандемію COVID-19. Очікують 190 країн, які прийматимуть участь та 28 мільйонів відвідувачів. Площа виставки - 438 га. Бюджет, який виділили на проведення - 7 мільярдів доларів.

За словами заступника міністра економіки України, для участі у Всесвітній виставці Україна вперше побудувала власний павільйон, який має форму колоска пшениці.

Мета виставки Expo 2020 Dubai створити єдину мережу співпраці між країнами. Аби організації та новатори могли спільно вирішувати глобальні проблеми.

Коментарі 0

Залишити коментар