Платити за опалення влітку? Переваги авансового платежу

0

Цього літа, у липні, кияни отримали платіжки з новим рядком у якому прописана оплата за опалення. Оплата ця є рекомендованою і вноситься на аванс рахунку за опалення. Таким чином комунальні служби хочуть зменшити фінансове навантаження на користувачів послуг опалення взимку.

Роз’яснення що ж означає авансовий платіж та як його оплачувати дала пресслужба Центру комунального сервісу.

Комунальні служби пояснюють, що кияни, маючи бажання, зможуть оплачувати рекомендовані суми за послуги опалення заздалегідь. Тобто самі ж собі зменшать фінансове навантаження на зиму та не будуть накопичувати борги.

А виконавець зі свого боку, матиме можливість акумулювати авансові платежі та закуповувати природний газ для безперебійного забезпечення опалювального сезону 2021 та 2022 років.

Формування суми рекомендованого платежу за централізоване опалення відбувається відповідно до опалювальної площі. Сума - третина від середньомісячної вартості за сезон опалення 2020 - 2021 рр.

Авансовий платіж відображатиметься у наступному рахунку як переплата послуги. Але, платіж буде зараховано як авансовий лише за умови відсутності боргу за опалення.

Коментарі 0

Залишити коментар