Схвалені урядом субсидії на обслуговування лічильників тепла та води

0

Форма заявки для отримання субсидій частково змінена Кабінетом Міністрів України. Також встановлено пільги щодо обслуговування лічильників води та теплових лічильників для приміщень, які мають індивідуальне опалення. Пільги будуть надавати до початку травня наступного року.

У постанові вказано, що пільги та субсидії на житло для споживачів комунальних послуг та для власників/співвласників приміщень, які обладнані індивідуальними опалювальними системами та/або постачання гарячої води надаються до 1 травня 2022 року. Також сюди входять внески за встановлення, обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку води та теплоенергії.

За борги за абонентське обслуговування за особистими договорами щодо надання комунальних послуг або обслуговування внутрішньобудинкових систем, які не оплачуються більше трьох місяців, можна втратити субсидію.

Обласні держадміністрації та Київська міська державна адміністрація отримали доручення проінформувати органи соцзахисту щодо зміни сплати внесків за обслуговування та заміну лічильників на сплату за обслуговування абонентів. Це стосується тих, хто отримує житлові субсидії та пільги. Надати інформацію мають постачальники тепла та води.

Коментарі 0

Залишити коментар