Повірка лічильників Маріуполь

0

Процедура проведення повірки лічильника в Маріуполі

Подавши заявку на повірку лічильника, з вами зв’яжеться диспетчер для домовленості щодо дати проведення процедури. За добу до дати повірки з вами зв’яжеться фахівець для домовленості щодо часу .

Майстер приїжджає в узгоджений із вами день та час, проводить повірку облікових приладів. Середній час повірки лічильника в Маріуполі 30-60 хвилин, в залежності від кількості приладів та від доступності.

Отримати документи про повірку можна у термін до 5 днів. Це буде або свідоцтво про повірку у разі вдалого проходження процедури, або ж довідка про непридатність обладнання, якщо воно вже вийшло із ладу.

Будь-які облікові прилади та вимірювальна техніка з часом мають тенденцію зношуватись. Повірку лічильників гарячої та холодної води проводять відповідно до Закону України “Про метрологію та метрологічну діяльність” для перевірки справності приладів.

Запишіться на повірку лічильника в Маріуполі у кілька кліків

Адреса
Бажана дата і час
Залишити заявку

Що таке повірка лічильників?

Це періодичні огляди приладів обліку. Показники лічильників вважаються  недійсними, якщо не провести процедуру повірки вчасно. Наслідками можуть бути штрафи, пеня та навіть відключення від водопостачання.

Періодичність проведення повірки

Інтервал між процедурами повірки лічильників в Маріуполі три-чотири роки, в залежності від типу обладнання, яке було підключено (термін встановлено виробниками та вказано у паспортах приладів обліку). Також варто слідкувати за терміном експлуатації лічильника (в середньому це 10-12 років), оскільки по закінченню цього періоду обладнання потрібно не повіряти, а встановлювати нове.

Коментарі 0

Залишити коментар